Dagens...

 skönaste låt:

you dont love me- Ne yo


Delicious

Idag har man ju inte gjort så mycket..
Gick ut med systerdottern till parken,slutade med att jag ställde mig på en snurrande grej och att hon gjorde fart på mig,hahahah jag vet de borde vara tvärtom (A).Jag är fortfarande illamående från de.jag kom fram till en sak..jag är för gammal för sånt.
Senare gick man ut me bebon en stund på en promenad.

Ny favorit,Aquatini med melonsmak, mmm delicious!




Jag lovar,jag är oskyldig

Igår träffade jag massa people från skolan och andra,riktigt kul va de.

Den här bilden får representera gårdagen.
Haha de där paret försökte ha en mysig och romantisk kväll och sen kommer typ 15 ungdomar dit sjukt högljudda och förstör deras kväll så de fick gå.Tyckte lite synd om dom..
Tycker också synd om Ange som gjorde illa sitt knä :(, fan min blattissh "/
Nrj va ju inte så nice,så mycket små ungar där så vi va inte där länge..


(Klickbar bild)

Finns du verkligen?

Inte så lyckat idag.Det va sjukt kallt och det regnade hela tiden så vi fick typ sluta vid 12 :).nu har vi bestämt vilken tid och vart vi ska träffas,7 vid söder imorgon ;).sweeeeet! alla är typ fett taggade haha.
Verkar ju inte bli någon nollning iaf :/.Dom tar det ju så hårt så dom har sagt att dom som fixar nollningen kommer bli avstängda o de som går kommer få böter :S.






Jag vill att du håller mig hårt,
Att du aldrig kommer svika mig,
att jag kommer va den första du tänker på när du vaknar,
Att du aldrig kommer vara otrogen,
att du berättar allt för mig,
att du litar på mig,
att du verkligen älskar mig för den jag är.



Lets dela!


No music no life!

Jag är glad.Du gör mig glad.Varje gång jag ser dig blir jag glad.Ni gör mig glada.Det får mig att själv ändra på mig och bli mer social, bli mer självsäker.Min självsäkerhet höjer sig smått mer och mer.Det va inte som jag trodde,alla är inte som jag trodde.Som ni fick mig att tro.Jag försökte dölja det.Ni fick mig att känna mig osäker.Men jag va stark,jag tittade alltid rakt fram istället för att titta ner när jag gick vid korridoren,Jag flydde inte och det är jag sjukt stolt över.Om ni bara visste hur sjukt glad jag är,hur sjukt glad jag är att skippa er.att aldrig mer få se er varje dag..Att inte få se era sura miner varje dag.Oohh vad underbart!
 
Random.Imorgon Ska alla ettorna till rudan.Ingen aning vad vi ska göra där men vi ska iaf lära känna varandra mer och fika typ XD.Låter ju naaaaaaajzz.
MMMmmh ny musik laddad till ipoden... big love!


When i see you








I put your picture on my mirror
start to blush when somebody says your name
In my stomac does it pain
See you walking my direction but go the other way
i start to studdard when i speak
try to stand but my knees goes weak
                          


Min mobil helt borta!?

helt sjukt stört! min systerdotter hade tagit min mobil och lagt den någonstans men vägrade att säga vart den var.så hela familjen fick leta runt som galningar ( vihade redan ringt och smsat men hörde inget) och sen hade vi gett upp o då kom min pappa på att han kanske hade den i hans andra byxor som han hade på sig innan.. då går han o kollar och voala där va den! hade totalt 6 missade samtal och 82 sms fan va nice o radera allt sen ;).

Som ni kanske märkte så kom min syrra och systerdotter hem från spanien igår.tjock nice va de,haha.Fick ett par jätte söta myskläder.vita hotpants med ett tryck på där de står " I <3 boys" haha tyckte den va lite klockren sådärXD och ett vitt linne.

Längtar tills helgen hihi :)


Gangstaah'

Härlig dag,yesbox! Hade gympa idag för första gången,det blev rugby eller hur de stavas :S men de va typ bara 10 pers som va me så de va sjukt tråk.Anyway.. Idag fick jag äntligen som jag ville! jag snodde pontus gangstaahkepps.Och jag  "fick" ta hem den tillomed,hahaha det roliga är att han känner sig 'naken' utan den så undra hur han har känt sig hela dagen:O? moahhaha fan vad jag e elak (6)



   

Nej det ska vara med Y !

Sitter just nu på min säng bredvid fönstret med laptopen i knät och dricker vaniljte..mm i love it.Idag har det inte hänt så mycket faktist.Har umgåtts med ponty,simony,curry,daniely,victory haha übersköna allihopa.När jag satt där med dom kom jag att tänka på en sak.. har ni tänkt på hur mycket roligare/trevligare/snällare killkompisar är en tjejkompisar?(inget dåligt menat mot tjejer).Men killarna bryr sig inte om vad man har på sig,de kollar inte snett på än som om man är något missfoster,de är inte lika elaka/hårda när de säger saker och mycket snällare än tjejer (ni tjejer känner nog igen de jag försöker säga).Jag har nästan alltid bara umgåtts med tjejer men nu när jag började gymnasiumet så har jag bara varit med killar.Men det känns sååå mycket skönare nu.Jag kan vara mer mig själv än vad jag kan med tjejer faktist..låter lite konstigt men det är sant.Men jag tror att det är många som känner igen sig hära,eller?

A piece of smile'

jag är inte världens snyggaste,jag är inte alltid på topphumör,jag är säkert hatad av många,jag har inte direkt 1000 kontakter,jag har inte en fin kropp,jag är inte bra på att plugga,jag kan ibland säga saker jag inte borde/ångrar och jag är jävligt lat av mig,Men vet ni vad? jag orkar inte bry mig om allt det.Jag går hellre runt o skrattar,har kul o 'lever livet' än att gå runt o bry mig om små/ytliga saker/personer.Jag är en sån person som för det mesta är positiv och älskar att skratta och kan ibland göra sjukt roliga stunder av dåliga och jag är nöjd med det,det gör mig smått stolt faktist,hur sjukt det en låter.Det gör mig lycklig.


Ett gott skratt förlänger livet!

Look at me

Jag vill, men jag vill inte.En del av mig säger "ja kom igen gör det, va inte fånig!" den andra delen säger "glöm det..det kommer aldrig gå,du skämmer bara ut dig själv".. vet inte riktigt vad jag ska göra.Vill få mer kontakt med dig men vi har inte umgåtts så mycket..de kommer me tiden jag vet.Men jag vill inte vänta,jag orkar inte vänta.jag ska försöka göra allt som är möjligt.Jag ska.

Jag vill inte,jag vågar inte.

Du är inte någon i mängden.Du är speciell för mig.Vi har träffats några gånger men endå så vet jag att du är speciell och jag skiter fullständigt i allt du har gjort mot mig.Jag vet att jag borde hata dig men nej, det gör jag inte.jag vill inte.jag vill ha dig som en vän.jag är rädd,rädd att mista dig och det vill jag inte,för du var den enda som har sett mig med andra ögon, eller ja det sa du iaf.fast jag vet att du kanske inte menade det ,men endå.Du fick mig att känna mig speciell och de kommer aldrig någon kunna ta ifrån mig.Jag saknar dig.jag saknar det där sättet du kollade på mig.Jag saknar stunden när vi satt vid berget,klockan va runt sex men de va kolsvart ute och vi båda kollade ut på havet och bron som lyste orange från lyktstolparna och bilarna som åkte fram och tillbaka.Jag frös så jag skakade för jag hade bara en skinnjacka på mig och du tog av dig din stora gråa jacka och la den på oss som en filt och du tog mina händer och försökte värma dom samtidigt som du höll om mig och jag vilade mitt huvud på din axel.Den stunden kommer ingen kunna ta ifrån mig.aldrig.




Livet är som en livlig stad.

Jag känner mig ensam,borta.Jag vet inte vad jag vill.Jag känner längre inte igen mig.Jag är inte densamma som jag va förut och det skrämmer mig.Man kan komparera livet precis som en gång när jag gick i någon stad som jag inte kände till.
Jag går rakt men tvivlar lite,tittar på vägskyltarna,tittar på alla andra som vet vägarna utantill och ser hur säkra det går.Helt plötsligt snubblar jag och tappar min väska,allting trillar ut.jag böjer mig för att ta upp allt och jag ser upp och kollar på alla andra som går rakt och tittar ner på mig kallt.Jag känner mig iaktagen och ensam och smått förnedrad som måste ligga på knä och plocka upp allt jag tappat.Sedan ställer jag mig upp lite skenerad och fortsätter gå.Men sen tänker jag på att jag inte vet vart jag ska gå.Jag följer efter andra men sen stannar jag upp och frågar mig själv vad jag håller på med,såhär kan man ju inte leva.jag vet inte vart jag vill.samtidigt som jag inte orkar hitta en väg.Där står jag helt ensam och vet inte vad jag ska göra.
jag vågar inte.jag vill inte.



Lights'll guid you home



When you try your best but you don't succed,
when you get what you  want but not what you need,
when you feel so tired but you cant sleep,
stuck in reverse,
and the tears comes stream and down your face,
when you lose something you can't replace,
when you love someone but it goes to waist,
could it be worse,
lights will guid you home.

Radiohead

Radiohead- Last flowers




Im gonna talk,I just wanna talk
please dont answer all
just sit back and listen

Hiss eller diss ?



Länge sedan man körde en hiss eller diss så jag tycker det är dax för en nu.
vad tycker ni om hennes outfit?
jag tycker den är riktigt söt och somrig!

"Lite finare liiite bättre"

Skolan spenderades idag med Kurre,Pontus,Simon,Anton,Viktor,Ange,Fanny och Natalie.übersköna hela bunten måste jag säga! "vad säger fåglarna när de flyger över lidingö? *PIIIIIP PIIIIP*
Jag är riktigt glad.Jag är kär i min skola!, haha nej men det är sjukt bra stämning faktist, verkligen inte som min andra skola.Nästa vecka börjar vi med projektarbete o sånt också :).
I helgen blir det kuuuul, för jag ska nämligen köpa tofflor! ouuuf damn cooling man är ;).Nej men i min skola måste man nämligen använda tofflor! japp du läste rätt,precis som i förskolan!

Om fem dagar kommer min syster hem från spanien! gud vad jag längtar,saknar dom så mycket! Pratade nyss med min systerdotter,fan vad hon är sööt! helt underbar.Jag saknar henne så in i helvete mycket :(.Hon sa till mig att hon inte ville börja på dagis, haha lilla latis asså.Jag skulle fan göra vad som helst för att börja på dagis:O.



Jag är kär i ditt söta leende och dina blåa vackra ögon


Gör något du kan ångra sen än att ångra något du aldrig gjort.

Sista inlägget för idag,

Jag saknar min förra blogg :'(.

hejdå pussgurkor!

Brist på sysselsättning,vad gör man?

[ Jag är riktigt fuckin' uttråkad! ]



C-Riktigt barnslig
A-har dom vackraste ögonen
R-helt GALEN
O-as sexig,grr.
L-alla älskar dig
I-helt underbar i sängen
N-du kan behålla hemligheter
A-har dom vackraste ögonen



hahaha vad ska man säga,vad ska man säga, man har väl de där lilla extra;)


 

A - har dom vackraste ögonen.
B - alla vill ha dig.
C - riktigt barnslig.
D - gillar att dansa loss.
E - åh, jätte bra på att kyssas.
F - bra personlighet & utseende.
G - skiter i vad andra tycker.
H - en gosig nallebjörn.
I - helt underbar i sängen.
J - alla avgudar dig.
K - vild & galen.
L - alla älskar dig
M - ruskigt smart.
N - du kan behålla hemligheter.
O - as sexig, grrr.
P - populär bland andra.
Q - minde snygg.
R - helt GALEN.
S - lätt att bli kär i.
T - omtänksam & bryr sig.
U - kung på att bara ta¨t lugnt.
V - alltid lika glad.
X - inte alls duktig i skolan.
Y - bästa pojkvän/flickvän som finns.
Z - alltid redo.
Å - har en dold talang.
Ä - kan inte behålla hemligheter.
Ö - gillar att dricka/fest

Skullcandy

Hejhej sockerpaj! har precis vaknat(A).Well idag i skolan har vi haft 'aktivitet', haha de gick faktist bra med namnen :S? vilket är väldigt konstigt för att vara mig.Kul att man lärde känna många fler idag.Finns många übersköna personer and i love it,vem gör inte de liksom? Och jag o min kompis som så gärna vill ha en bögkompis fick det idag! hahaaha Christoffer va snäll o blev våran bögkompis Mathilda ;).
Drog till stan en snabbis och köpte mina Skullcandy hörlurar,fan vad dom är skööna!och de bästa av allt..de är roooosa!



Dom gick hem för 199 kr hos expert ;).

Imorse provade jag den där sprayen som jag köpte igår..Den va väl bra men jag såg inte så mycket skillnad,men jag gjorde de snabbt så jag gjorde de slarvigt och vet inte ens om jag gjorde rätt(?) så ska prova någon annan dag lugnare.Men jag fick lite mer volym iaf,men de kanske inte funkar så bra eftersom jag har kort hår så man kanske inte ser så mycket hehe.. men men.


Nollning på G :)

Första skoldagen gick ju jätte bra :).Totalt 78 st som går i ettan :S så kommer nog ta ett tag att lära känna alla.De verkar vara jätte trevliga iaf.Några från tvåan börja snacka med mig om nollningen o de..haha fan vad kul de kommer bli! Hade blivit besviken när jag hörde att de inte skulle bli av men de kommer de iaf :).Efter skolan drog jag till stan o shoppade lite saker som behövdes.

   

Skolsaker-Akademibokhandeln
Volymspray för håret-h&m
Långa vantar(?)utan fingertoppar-indiska
Pincett-NK
Långstickad svart kogta med krage-Gina tricot
Lång blå skjorta-Lindex
Tights-Lindex

[Kameran dog så de blev bara dom bilderna]

Hoppas den där volymsprayen är bra.Har hört från många att den ska va as bra så vi får se,Kommer såklart säga sen vad jag tyckte om den ;).


Asså är de bara jag som är sjukt trött idag :S?nej de här e fett B så ska gå o göra något annat.
Puss o hej!

KF i sthlm ngn ?

Omg sista dagen på lovet,shit!
Imorgon börjar jag på söder tillsammans med en kompis.Gud vad kul de kommer bli! jätte konstigt men ser verkligen fram emot de.Fattar inte varför vissa gör en sån himla stor grej av de ? o tror att de ska skämma ut sig själva totalt o att de kommer bli "stämplade" för resten av gymansiumet? Asså fan varför tänka på massa saker som endå typ inte kommer hända? Liksom palla skrämma upp sig själv o göra sig nervös.

Någon annan som ska börja på KF imorgon :)?

Viva Latinos

Har inte bloggat på as länge känns de som.Men det är för att jag inte har varit hemma så mkt de senaste dagarna.Igår va jag i kungsan med kompisar.Vi försökte komma så långt fram som möjligt så vi kom ganska nära scenen.Men de va ingen bra ide, verkligen! Jag trodde seriöst jag skulle svimma,usch.alla puttades fram o bak o man kunde knappt lyfta upp handen för de va så trångt.Vi kollade på crossfire,mange schmith,ironic,million stylez och sen stack vi för vi pallade inte mer.sen när vi gick vid östermalm såg vi massa småflak som hade massa latino musik så jag sprang dit o följde efter.OH fyfan vad kul de va! alla va sjukt taggade o skrek/sjöng/dansade i flera timmar.Efter de va jag helt hes,haha! juste vi såg en gammal klasskompis och några andra där också.Missade Flo rida men de skiter jag i för de där va sååå mkt roligare ;D.Ska se om jag kan ladda upp lite videoklipps från igår :).


     
     
 
 1.Crossfire 2.Ironic  3.Million stylez
4.The voice killen  5.KmrInteIhågNamnet  6. Mange
7. People  8.Viva latinos

Mineralsmink-funkar det?

Jag har funderat länge på om mineralsmink är bättre än vanligt smink..men ja det är det faktist!.
Hade mineralsmink för ett tag sen och nu har jag helt vanligt smink och man känner verkligen skillnaden.Min hy har blivit mycket sämre nu när jag inte använder mineralsmink.Har fått knottrig(?) hy vid kinderna,haha det låter sjukt men vet inte hur jag ska beskriva det.Så jag får ta o köpa mineralsmink igen.Tycker alla borde göra det,det är verkligen mycket bättre!Eftersom den innehåller bra ämnen och inte konstiga kemikalier som förstör hyn.
Så nu har jag fått svar på min fråga och kanske eran också? :)




I.d Makeup

Har själv inte använt de märket men många säger att den är jätte bra,så den ska jag testa snart!

Reggaeton-fans?

Va i kungsan idag med min kompis.The-voice va ju där och de va så att alla skulle dansa till musiken.Sen satte dom på reggeaton musik och frågade vem som gillar reggeaton,självklart va det ju bara jag och min kompis vad det är för något typ...så de va nästan bara vi som sa ja..
Det är lite tråkigt för reggeaton e så himla härlig musik..haha nej men man blir glad av det.Iaf jag :D.
Är det någon mer än jag som lyssnar på reggeaton?



Pachanga-Calienta




( Inte direkt den bästa reggaeton låten som finns men aja de här är iaf Daddy-yankees nya låt)


Tänka sig att jag va några meter bort från daddy yankee när han hade konsär i Benidorm faaaan:(

Småfjortisar-nej tack!

Har varit i stan en stund.Eller typ kungsan..ganska B va det eftersom det typ bara va massa små fjortisar som gick runt där.Men man fick iaf en kondom,haha.
Träffade Andy också vid ropsten,måste göra något med honom ngn dag, de va länge sen sist.
Längtar till helgen,då blir det "LET'S GO SHOPPIIIIING!!!"  (whitechicks replik för er som inte fattar;P)
Nu till något annat..

Jag måste tyvärr få ut min aggression på dom otroligt små fjortistjejer/killar som finns här i sthlm.Helt sjukt!
seriöst det ser så hemskt ut när typ 11-13 tjejer går runt helt överdrivet sminkade med sina platinablont hår och några nummer brunare på deras foundation än deras riktiga hudfärg så de ser ut som pepparkakor och överdrivet mycket maskara.Vi ska inte heller gömma adidas tröjorna och stuprörsjeansen med ballerina skor,mm.. pricken över I:et.Och killarna..ojojoj inte mycket bättre de! För mycket wax i håret så de sticker ut åt alla håll,Evisu tröjan (eller ngn annan märkeshoodie) och evisujeans,lacoste skorna också...
Ni borde fan egentligen gå o leka med era barbiedockor och killarna med wow eller något liknande.
SUCK säger jag bara...

Mode=ett måste?

Har varit med min bebo nästan hela dagen idag,därför har jag typ inte bloggat ngt idag ;D.Va i centrum o kollade runt lite där.Senare ikväll blev det White chicks..vi älskar den filmen! kan typ alla replikerna utantill höhö snacka om geeks asså;D.. juste vi snackade med fredrik också,hihi gullig röst hade han ;).Han sa att han skulle titta på min blogg senare så om han nu gör det kommer han få se det här höhö ;).jajaja flummflummflumm!

hmm..satt o tänkte om mode en stund också..
varför finns mode egentligen?varför går alla runt och köper kläder för det är "modernt"??Alltså vissa köper ju kläder/accessoarer bara för att det är modernt och inte för att de tycker att de e snyggt? Läste för ett tag sen en tjej som hade läst att de va modernt med randigt men själv hatade hon det men endå skulle hon köpa linnen som va randiga bara för att det är modernt.Alltså hallå? what's the thing med att ha på sig något man inte gillar?Liksom man vill ju klä sig med saker man gillar för att känna sig snygg i dom och inte för att det är modernt?eller jo visst det kanske är kul att klä sig i saker som är moderna men då kan man väl välja saker man gillar?Jag skulle aldrig köpa kläder som jag tycker är fula och ännu mindre ha på mig dom.Jag fattar inte hur människor tänker ibland ?:S


I like to f*ck



Fuck this hoes'

Was it a lie?

Sometimes i think that all was just a lie..
everything you said..
your kisses..
Everything.
But i wish that it wasn't a lie,or maybe it wasn't ? i don't know,and i will never know eather.
maybe you liked me for real?
I just want you to know that i liked you very much
And sometimes I still think about you..

För er sminkälskare



Har läst från många olika sidor att de har blivit medlemar på den här sidan och fått smink helt gratis! och jag som verkligen ääälskar smink måste ju självklart bli medlem! Det är jättelätt att fixa poäng,bara genom att gå in på andra hemsidor,göra reklam m.m
Tycker att alla ni som älskar smink, (för det gör väl alla?) borde bli medlemar! det är helt gratis :) kom igen!
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=68590

För er Rnb-fans



Den här låten är verkligen grym!

Bäst klädd



Månadens bäst klädda person måste nog vara Eling kling.Hon ser alltid bra ut vad hon än har på sig.Jag är så grymt avis på henne,önskar jag hade hennes jobb och hennes hår! XD.aja vad ska man göra förutom att bara sitta o avguda henne?

Gammal favoritlåt



I'm a big big girl in a big big world
It's not a big big thing if you leave me, but I do do feel that I do
do will miss you much. Miss you much.

Hiss eller diss ?




Man har sett många kändisar med hårband runt huvudet det här året,Själv tycker jag det kan vara riktigt snyggt om man vet hur man kombinerar det. Vad tycker ni läsare om den här accessoaren?

Skyll er själva

Alla tjejer som är medlemar på snyggast,vackrast eller gulligast m.m,vad vill ni få ut från sånt här? varför utsätter ni er för det här?Tänker ni inte på att när ni laddar upp sånna här bilder är det inte bara killar som tittar på dom utan sjuka pedofiler också?Och sen om ni har bestämt för att träffa någon "Jättesöt" kille som är 17 år och istället för den killen finns det en gubbe och sen blir ni våldtagna istället för att gå o titta på den där filmen ni hade bestämt att se.Förstår ni inte att när ni tar sånna här bilder får killarna en annan uppfattning om er,att ni kanske är lätta att få i säng och sådant?
Ni förstör det bara för er själva.

 

New lifestyle'

Hejhej mina små vänner,Mitt namn är carolina och jag är 15 år och ska börja i ett gymnasium som ligger på söder.
Nu har jag gjort en helt ny blogg som kommer att innehålla massa skvaller,mode,musik,mitt liv och massa annat,hoppas ni kommer gilla den !


ha det bra en så länge!
pussar/carro

RSS 2.0