Dagens Låt



Jag måste hålla med Amir om att Britney är riktigt bra. You're a womanizer woma womanizer (8).Big love till hennes nya låtar,hon lyckas fan alltid göra några hitt låtar.

Wezc med en nypa vanilj

igårkväll gick jag ut för första gången på heela mitt lov.fast jag fortfarande va sjuk o hade lite ont i halsen men jag orkade inte va kvar en dag till hemma,nej usch.träffade två kompisar som jag gick runt i stan med.När vi stog utanför toaletterna vid centralen träffade vi simon en snabbis som också va vid centralen just då.Och han gav mig fetaste tipset om att de sålde WEZC hörlurar för 200 kr fast dom egentligen kostar runt 900 tror jag ? de va typ någon utförsäljning.Drog dit på en gång o köpte!
här finns världens bästa bild också ;P



Idag drog jag in till gamla stan och besökte massa gamla ställen där man har massa minnen,blev fett depp efter ett tag.Men jag orkar inte tänka på de fan,de va bara en liten skitsak som hände där.
köpte en vanilj sirap som man kan hälla på kaffe latten,mmmmhm big love ! <3


[enda bilden jag fick innan min kamera dog]

jag saknar mina kompisar,har typ inte träffat någon på hela lovet.Imorgon tror jag de blir fest,hihih vad man har längtat!

Så sjukt j*vla bra låt!



But you're just a boy,you don't understand.

varför just jag ?

Höstlov har börjat och jag har inte gjort ett skit på hela helgen! och jag som skulle gått på konsert! på fredagen började jag känna mig lite hängig och nu är jag sjuk,f*n vad sur jag blir! det ska ju inte vara såhär!,inte nu iaf när det är lov!
får fortsätta ligga i min mysiga säng och titta på massa filmer medans man käkar glass.
hoppas det här går över snart,vill ju ut o festaaa!!



Gammal bild på när vi va o fikade
Åse,jag,emma & mobbade simon

Hug me as you'll never see me again





Update; 21:11 fortfarande ingenting gjort! sitter och kollar på Mumien,fan vad jag älskar dom filmerna :) blev dock besviken på den sista filmen eftersom kvinnan inte är den samma typ(?) och så va den inte lika bra heller.jag vet,väldigt onödigt inlägg men aja.
ciaooo nu blire film! :)

Kate vs Britney

ligger på mage på sängen och halv sover typ,har tagit en paus från allt pluggande.Egentligen borde jag hålla på med min gympa uppsatts som ska vara klar i morgon men jag måste ju också läsa ut den där grymt tråkiga boken (som jag bara har läst en sida av) eftersom vi ska ha förhör på de imorgon.Men istället för att läsa boken kom jag på att jag kan gå in på mimersbrunn och leta fakta om boken,fan vad jag älskar mig själv när jag är sådär smart!
kom att tänka på en helt annan sak,det finns några killar som fixar marken utanför våran skolan,som vanligt brukar jag o några sitta o glo på dem medan dem jobbar och frågar massa saker,det roliga är att dom typ inte får prata med oss,haha.Riktigt snygga är dom! anyway eftersom dom sitter o bankar på massa stenar hela dagen undrar jag om dom har lika heta kroppar som killen som finns på min header längst upp till vänster? *raawr*.haha gud vilka problem jag har,här sitter jag tänker på någras kroppar:S? haha sjuk är man!
Laddar upp två braiga låtar som jag just nu lyssnat på mycket!
back to work people!

Kate parry-hot n' cold




Britney spears- I run away

veckans inköp

just nu sitter jag med datorn på knät och chattar samtidigt som jag tittar på desperate housewifes!
på morgonen drog jag till gyn  och sen blev det fika med mamma at fältan,servitören va fett söt,gosh :$.Mami och papi köpte 2 skor till mig också hihi(A).Ett par sneakers från björn borg och ett par beiga korta klack boots :).själv köpte jag en vit mössa som är i fuskpäls men jag tror jag ska lämna tillbaka den,har känslan av att jag inte kommer använda den :P.
ciaaaooo nu blire desperate housewifes och sen tila tequila! :)



[veckans inköp]

väska-she store 299:-
mössa- H&M 79:-
sneakers BB-crispin 600:-
skinnskor-crispin 895:-
telescopic maskara-H&M 149:-

Sick of toy soldiers

Idag började jag halv tolv,otroligt skönt va de! dock kändes de väldigt onödigt att komma till skolan eftersom vi inte gjorde någonting i 2 timmar(läs:ingenting!) fast min projektgrupp borde ha jobbat med våran engelska talkshow och sedan fick vi kolla på en sjukt tråkig filmklipp om mccain och obama som slutade med att vi fick kolla på jay lennons show eftersom ingen förstod de andra filmklippet,haha...usch -.-
Sedan drog man in till stan med simon,fanny och natalie.Fikade på expresso house vid stureplan och sedan gick man runt och små shoppade.Kom hem med den där väskan jag länge viljat ha! och en maskara också,har hört att den ska vara riktigt bra? hmm vi får väl se..
tomorrow kommer jag missa ännu en lektionav gympa,hehe bra carro,braaaa! men nu är det ju så att jag ska till gyn så det är en bra anledning att inte gå till den lektionen! :)

Här är dagens låt också :)


Stöd rosa bandet!

Jag tycker att det är jätte bra att rosa bandet har blivit så stort och att flera bolag sponsrar rosa bandet men jag undrar varför är det just bara mot bröstcancer som är så stort? varför kan det inte finnas kampanjer och massa insamlingar för andra sorts cancer? till exempel mot lungcancer,prostatacancer,blodcancer m.m det skulle ju vara jätte bra om det också fanns! jag brukar alltid köpa en rosa bandet,tycker de ser fint ut när man har en sån på sig och så visar man ju också att man är emot bröstcancer,tycker att fler borde köpa sånna här fina band!

Life has its good and bad moments

Jag orkar inte mer,Jag saknar dig så himla mycket.Jag ångrar allt så mycket.Det känns som om allt va mitt fel,att de va jag som sa saker jag inte borde eller vare så att jag kanske inte kunde hantera det? jag hade en chans men jag sket i den,det är nog något av de dummaste jag gjort.Jag va rädd,jag visste inte vad jag skulle göra.Jag tänker på det om och om igen,hur det hade varit om jag gjort saker annorlunda,men om de ens hade varit så som jag tror de skulle blivit? allting bara kanske hade blivit skit?jag fick ingen annan chans,men det va väl bäst de?
allting som händer har ju en anledning,eller hur? it wasn't meant to be.
I sånna här moments önskar man att man kunde resa tillbaks i tiden och förändra allting,åh vad underbart det skulle vara!



Vad är det med fjortisar egentligen

I fredags skulle jag gått ut men de blev inte av så jag o bebon hade tjejkväll istället,mysigt va de.Vi kollade på The ring (japanska versionen),Ps.i love you och A walk to remember.Jag satt o böla hela filmen när vi såg ps i love you,och bebon satt o böla åt a walk to remember,men de gjorde jag också,hahaha mina ögon va as svullna sen efter.Tänk vad pinsamt om vi hade varit med några killar,haha.
Igår vare FF hos marcus så vi drog dit,där vare ungefär 25 pers o de kom bara mer och mer men de va inte riktigt som jag tänkt mig.Alla där va fett fjortisar och jätte dryga och killarna va bara där för att strula/ha sex med några.stack dock ganska tidigt eftersom jag inte hade så super kul,men de va helt okej.. hörde senare att allting spåra totalt och skit.
Bilder kommer väl senare antar jag..

Gör förhållanden en helt crazy?

Har många gånger tänkt på det här
varför är det alltid så att tjejer förändras när dom är i något förhållande?
förändrar personlighet och när dom är med sina pojkvänner så pratar dom som bebisar och leker bortskämda typ.haha alltså jag säger inte att de e något fel på de men jag undrar varför de alltid är så, varför kan vi inte bara vara oss själva precis som innan? liksom vad är det med mening med det?

Är alla bögar bra på att dansa?

Hahaha såg den här videon på amir:s blogg,är det bara jag som tycker att han på videon är sjukt bra på att dansa:O?
han är seriöst typ bättre än mig på att dansa,haha skäms fan !



Torrevieja

Inge bra dag alls,har världens mensvärk, usch :(...
slutade iaf 12 idag,ngt bra hände iaf ?

har just suttit och tittat på massa bilder från spanien,gud vad jag saknar!

     
   

ska iväg och va lite social med min familj nu,godnatt!

American History X-Riktigt bra film!

Min helg har varit riktigt trevlig!
har inte gått ut eller så utan bara tagit det lugnt hemma.har trots allt vart ute varje helg i 2 månader så..
I lördags drog jag hem till min kompis emma,där va 3 andra personer också.Vi hade en chillkväll,tittade på American History X.Det handlar om en kille och hans brorsa som är nazist som börjar slå de svarta och tillslut hamnar i fängelse där han ändrar sin åsikt.låter kanske inte så jätte bra men den är de! en av de bästa filmerna jag sett.väldigt hemsk och sorglig men riktigt bra! så den rekommenderar jag :).
Idag hade jag prov i engelska om USA:s historia,usch! men som tur va så va provet väldigt lätt så man får hoppas på att de gick bra.På fredag har jag Matte prov också :( men aja nu orkar jag inte tänka på de.
Juste igår köpte jag äntligen min oversize kavaj som jag så länge har haft! hoppas bara att jag använder den och inte gör som med mina andra kläder,att jag bara använder dom typ 5 ggr o sen tycker jag dom e fula haha(A).
Nu ska jag äntligen titta på desperate housewifes! ooh big love!
P U S S A R ! ! !

                   

Sminktips del 1

Jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera och att jag suger på att skriva,men jag ska försöka att bli bättre.
ska försöka skriva lite om sminktips,det tror jag att många tjejer uppskattar.
Idag ska jag slänga in ett inlägg om ögonskuggor.

Det som har varit väldigt hett riktigt länge är de sotade ögonen,jag tycker det är jättefint,speciellt om man har ljusa ögon.
Här har ni lite bilder på hur man kan sminka sig vid ögonen.

1. Sotade ögon- börja med kajal pennan på den nedre insidan av ögat och sedan gör man linjen på den övre kanten.Man kan smeta ut det med fingret eller så tar man svart ögonskugga och gör en smal linje.Det jag brukar göra är att ta vit skimmrig ögonskugga eller highlighter precis under ögonbrynet,så de ger en pigg look.(titta på bilderna längst upp)
2. guldiga ögon- det finns tusen olika sett att göra på,det är bara att använda fantasin.Jag ska visa ett sett man kan göra.först tar jag en guldig färg och lägger på ögonlocket sedan gör jag ett ljusbrunt halft sträck vid ögonbrynsväcket och till sist lägger jag på lite highlighter precis under ögonbrynet.(titta på bilderna längst ner och längst till höger.)

3. Kattiga ögon-  Den här tycker nog många är väldigt svår att göra.jag pratar om eyeliner linjen precis vid kanten på ögonlocket.för många händer det säkert att linjen blir för tjock eller inte rak.för att de ska bli änklare kan man dra ut ögonlocket så de blir slätare och med den andra handen måla med eyelinern.Om sträcket skulle bli för tjockt är det bara att blöta en tops och "sudda" bort det försiktigt.(titta på bilden längst ner till vänster)




(klickbar bild)



Pussycat dolls=Nya spicegirls?

Riktig jävla dålig dag!
Hatar dom där jäkla tabletterna.får huvudvärk,får värsta värmeslagen av ingen anledning,irriterar mig på alla och kissar varje timme typ -.-' min bästa vän just nu är ipoden,den enda som tål mig,haha.
började med att vi kom försent till spanska lektionen som vanligt.nu kom vi på varför vi alltid gör det,det är nämligen så att vi börjar nio och vi har alltid trott att vi börjar halv tio,så smarta e vi!
Måste berätta om dig här i bloggen.Hmm..jag tänker kalla dig Mrs irriterande självförtroende.Världens mest irriterande brud, jag lovar! hon tror att alla älskar henne,går alltid runt o pratar as högt så alla ska höra henne,vill alltid vara 'i centrum',ussh."-är det allt du har att säga eller? förrigår hade du ju jävligt mycket att klaga på" du ska veta att du går mig riktigt på nerverna! tur att jag hade träning idag så jag passade på att boxas lite,tänkte på dig heeeela tiden,och du ska veta,fyyyfaaaan vad skööönt det kändes, ååh!<333333.Va så stressad till träningen så jag först glömde mobilen och ipoden,fick hämta dom,sen hade jag glömt busskortet så jag fick be mamma att gå in o  hämta den i mitt rum och då kom bussen precis så jag sprang till bussen för att säga att mamma skulle kasta ner mitt busskort och att han skulle vänta en sekund,precis när han skulle börja köra springer jag till bussen o hoppar in och sen när jag väl sitter där kommer jag på att jag tagit fel buss så jag får hoppa av två stationer efter o vänta på nästa,hahah fyfan man kan verkligen inte tänka när man är stressad upp till 100%!
Imorgon har jag samhällsek. prov,tror ni inte att jag har glömt boken i skolan så jag inte kunnat plugga? åh fan vad jag e bäst,*ironi, shallalala*.
dinvidrigaäckligahorafittkukhuvud

så, nu har jag fått ut mina aggressioner,tack bloggen<3.
hoppas på en bättre dag tomorrow.
för att inte göra de här inlägget så surt slänger jag in dagens låt





When i grow up,
i wanna be a famous, 
i wanna be in movies
when i grow up,
i wanna see the world,
drive nice cars,
i wanna have boobies

Tycker inte ni att pussycat dolls ser ut som de nya Spice girl?

RSS 2.0