|| Öga eller äuga? ||

Godmorgon allihopa,förrigår va de inte en såndär superduper dag,va väldigt deppig och så men sen på kvällen kom min bebo upp till mig för att snacka och titta på film,har ju varit 7 dagar sedan vi sågs sist eftersom vi båda vart sjuka.Snacka om att vi hade gaalet mycket att prata om,massa skitsnack,haha de gillar vi!
Igår va de en mycket bättre dag,det har nämligen blivit så att den där dåliga nyheten nu är en bra nyhet? eller ja,vi får hålla tummarna för att allt ska gå bra.Tänker tyvärr inte säga vad som har hänt här på bloggen men några av er vet iaf.
På kvällen drog jag och bebon till söder för att möta upp alexis och stephanie,där drog vi vidare till Café 60 där vi mötte Malin och Maja.De va väldigt kallt men de va kul iaf.Älskar deras chai latte haha.Efter de drog vi till mariatorget där vi gick hem till Roberts nya lägenhet,åh herregud vilken fin lägenhet! Lite sådär gammaldags inspirerad med tegelstens vägg vid köket,me like väldigt mycket! Han har nämligen flyttat till stockholm nu och vet ni vad? han bor kvaretet bakom våran skola så vi kommer kunna se in i hans lägenhet från våran skola,haha!
Varje gång vi ser honom kommer vi mobba honom för hans umeå-uttal,hur va de? öga eller äuga,bög eller bäug?hahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0